23 April 2014

OPPO - Eh, Berkenan Pulak Rasanya!!



Assalamualaikum


Masa kitorang 3 beranak duk melilau mencari kasut di KBMALL kami ushar gak kedai henpon... bukan nak beli Smartphone Baru... tapi saja cuci mata... takleh beli.. boleh jeling-jeling pun jaaaaadi ler!!


TABLET PHONE HKV, note 3, samsung note 3, smartphone lenovo, lenovo, oppo, telefon oppo, harga oppo, smartphone,


Memula tengok Smartphone Lenovo ni... hrmmm macam berkenan aja... bukan nak tukar ngan Samsung Note 3 aku... tapi rasa nak tukar ngan Tablet HKV yang aku penah beli duluuu...

Tablet HKV yang aku beli tak lama dulu dah jahanammm wehhh... bukan sebab terhempas atau hanggg tapi dirosakkan oleh Fikri.. dia curah susu dia ke henpon HKV tu.. terus kong!!! 


TABLET PHONE HKV, note 3, samsung note 3, smartphone lenovo, lenovo, oppo, telefon oppo, harga oppo, smartphone,


Sekarang ni rasa nak gak beli smartphone baru untuk fikri main game.. yang memurah pun takpe.. asalkan dia tak berebut main henpon kami laki bini... seriauuuu aku tengok dia pegang henpon aku sebelah tangan tau... huhu...


TABLET PHONE HKV, note 3, samsung note 3, smartphone lenovo, lenovo, oppo, telefon oppo, harga oppo, smartphone, oppo n1,


Dalam pada duk cuci mata tu, terlihat pulak Smartphone Jenama OPPO. wahhh comelnya.... harga terkini RM1798. OPPO ni comel okey.. kamera siap boleh pusing-pusing dan ada remote lagi... abang aku dah rembat seketul... uuiii jelesssss lak aku tengok dia duk tayang OPPO dia tuuu... melelehhhh ailio aku!! (^_^)


TABLET PHONE HKV, note 3, samsung note 3, smartphone lenovo, lenovo, oppo, telefon oppo, harga oppo, smartphone,


Ini pun hok jenama OPPO gak.. hok ni hok murah sikit.. spesifikasi pun jauh berbeza ngan harga OPPO yang 1.7K tu... ermmm telan ailio jer aku tengok phone comel-comel ni tau... kalau nak beli kena kumpul duit dari sekarang ler... hrmmmm...!!




Dalam pada sibuk ushar kasut dan henpon sempat gak tengok Restoran Seoul Garden yang baru di buka di KBMALL ni... wahhhh makin maju KBMALL sekarang ni yer... sume ada... banggg ooo banggg... bila kita nak mai dinner kat sini nih???? bulan depan jommmmm!!




Sushi King pun hadoooo... aku ada google pasal status Sushi King ni... sebab ada yang kata halal.. ada yang kata tak halal... mana satu betul nih? status halal dan haram jangan dibuat main ooo... setiap apa yang kita makan jadik darah daging okey... eee seram aku kalau orang islam termakan benda yang tak halal... huuu! mintak jauhhhh ler....!!



p/s : tak sabar nak tunggu Pawagam KBMALL dibuka!!!!


Pesta Buku Terbesar Kelantan 2014



Pesta buku Terbesar di Kelantan 2014  sedang berlangsung di Dewan Jubli Perak selama 7 hari bermula hari ini (23 - 29 April 2014). Pesta buku ini dianjurkan oleh Syarikat Muda Osman (SMO). Pesta buku terbesar ini merupakan salah satu acara tahunan di kota bharu kelantan.


pesta buku 2014, pesta buku di kelantan, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M),

*klik untuk besarkan gambar ini*


Terdapat pelbagai aktiviti lain yg di aturkan bagi memeriahkan lagi pesta buku ini. Kehadiran maskot upin ipin, novelis terkenal, cabutan bertuah dan sebagainya. Pesta Buku 2013 tahun lepas jaa dah pergi... saje bawak fikri jumpa maskot upin-ipin. entry itu ada KAT SINI. untuk tahun ini insyaAllah jaa akan pergi gak nanti...


pesta buku 2014, pesta buku di kelantan, pesta buku di kota bharu, pesta buku kelantan, pesta buku SMO, Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M),


Di Pesta buku Terbesar di Kelantan 2014 ini anda juga boleh berbelanja dengan menggunakan Baucer Buku 1 Malaysia (BB1M). Jadi buat semua penduduk di sekitar Kota Bharu jangan lepaskan peluang anda. dapatkan pelbagai buku rujukan, bahan ilmiah dan sebagainya di sana pada harga yang jauh lebih murah. Jumpa disana ya....!!



Jom Follow Facebook Jaakechik. KLIK button dibawah :

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...