18 May 2015

Baju Raya Online 2015 (Fesyen Terkini)


Baju Raya Online 2015 - Hai, dah beli baju raya ke belum?? kalau belum, jom masuk tengok, masuk pilih baju raya kat sini. macam-macam fesyen baju raya adooo.... kaler pon macam-macam... banyak pilihan untuk dipilih... eh, macam penjual kat pasar malam pulak aku ni... wahahaa....

baju raya, baju raya 2015, baju raya 2016, beli baju raya online, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, fesyen baju kurung, fesyen baju raya terkini,

Baju yang nak dipakai pada pagi raya, mestilah yang palingggggggggggg trendy, palinggggggggg comel dan paling meletopppp kan....? bukan nak menunjuk, tapi untuk kepuasan diri sendiri. ye tak? setahun bekerja, hari raya mesti lah rewards diri sendiri dengan baju yang cantik.... baru bersemangat nak beraya... kannn???

baju raya, baju raya 2015, baju raya 2016, beli baju raya online, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, fesyen baju kurung, fesyen baju raya terkini,

KURUNG IRDINA

Dewasa RM70 free pos
Kanak-Kanak RM60 free pos
1 set ibu & anak RM110 free pos

Ukuran saiz :   
Dewasa
Free size (fit S-L)
Material lycra

Ukuran :
Bahu 15 1/2'
Dada 34'
Labuh baju 32 1/2'
**skirt standard mermaid biasa

Kanak-Kanak (3-5 thn) : Bahu-11 inci
Dada-25-27 inci
L.baju-19 inci
L.lengan-15 inci
Pinggang kain-20 inci  (bergetah)
L.kain-22 inci

(READY STOK)

baju raya, baju raya 2015, baju raya 2016, beli baju raya online, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, fesyen baju kurung, fesyen baju raya terkini,
Soffiyanyy Songket Kurung

RM 95 including postage
Available size ~ S- XL
Material - Wolly crepe
Ready stok

 

For order / enquiries please contact :
01123355164
 IG: Ctakram_shoppe


Dress Emma Sequin

RM 65 free pos
free size (fit XS - M)
zip dibelakang
sequin di lengan
polyblend ( strech mengikut body )
Ready stok

Ukuran :-
~Bahu -12-14 inci
~Dada -28_32 inci
~Pinggang -28-32 inci
~L.lengan -21 inci
~Hujung lengan-3.5 inci
~L.baju -54 inci

baju raya, baju raya 2015, baju raya 2016, beli baju raya online, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, fesyen baju kurung, fesyen baju raya terkini,

Qaseh Batik Kurung

RM 95 including postage
Available size - S- XL
Material - Crepe & cotton polister
Ready stok
Kain lipatan kipas belakang

For order / enquiries please call :
01123355164
 IG: Ctakram_shoppe



 baju raya, baju raya 2015, baju raya 2016, beli baju raya online, DESIGN TERKINI BAJU KURUNG, fesyen baju kurung, fesyen baju raya terkini,


For order / enquiries please contact :
01123355164
 IG: Ctakram_shoppe


Cemana? Ada yang berkenan di hati takkkk?? kalau anda berminat nak beli baju kat atas ni, jangan lupa call nombor yang aku tulis kat atas tadi yek. untuk mendapatkan harga special, bagitahu saja korang ni "Pembaca Blog Jaakechik". Semoga hari raya korang lebih ceria dan meriahhh dengan busana yang cantik dan gojes ini...!! Selamat membeli...!!


Thanks and Regards,
Jaakechik.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...