15 April 2015

Happy Birthday ke-34 Abang...


Salam dears,


Ada yang rindu tak? hikhik. lama menyepi. super busy lor. but skang ni aku dah tak busy mana dah. boleh tarik nafas legaaaaaaaaaa dah. rasa nak lompat tetinggi sambil laung Huuureeyyyy *patpulohlapanjutakali*. aku happy sebabnya segala esaimen PJJ USM aku untuk dah settled semuaaaa dah weiii. memang rasa lega betoi. tak sesabar nak kembali update blog kesayangan aku nih.




Before ni, aku bukan taknak update blog tapi bila aku buka je blog nak wat entry, rasa bersalah pulak kat esaimen. esaimen berlambak tak jamah. tapi update blog boleh pulak kan. so, no no no! kennot update kalau esaimen berlambak. esaimen banyakkkkkk belum settle, itu yang aku tak update blog. so aci tak kalau aku "salahkan" esaimen tuh? agagaga!




Apa yang membuatkan aku gigih update blog hari ni ialah.... sebab hari ni Birthday En.Yie.... aku kembali semangat berblog untuk wish pada chenta hati pengarang jantungku. tetiap tahun tulis kan, takkan tahun ni tadak pulak. nanti ada yang sentap kang haruuu.... muehehe....

So nak dinner kat mana malam nie?? #TengahFikirNie

Anyway, happy birthday to my laki, Sukri Zakaria. my chenta hati. my sweet heart manis hati, my cayang buchuk masham yang kulihat makin membulat hari demi hari. semoga makin tembam lagi, dan lagi. HAHAHAHHAAA!! takpe laaaaaa gemok pon bang. aii tetap sayang jugak. gemok is awesome kannnnn? so, apadehal????

En.Yie sekarang ni risau bebenor kat perut dia yang makin berisi tu. muka pon dah bulat. tapi pada pandangan aku, okay ape??? sedap sikit aku nak peluk... kui3. tapi aku suka dia gemok, itu tandanya masakan aku sedappppp.... ye tak banggg??? #EhhBerlagakPulak



With Love,
Jaakechik.


DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...