24 October 2014

Happy Oktober....!!





Wahhh hidung aku terus kembang-kembang bila dapat posing romantikkkk cenggini haa.... hahaha.... sesekali takpe kan...? bukan selalu... kalau selaluuuu, muntah hijau korang rasanyaa... ekeke...

Tengok dalam gambar dah macam dating berdua aje kan... padahal berbelasss orang lagi ado di tepi-tepi tu... muahaha... adik- beradik aku, anak sedara aku, ipar-ipar.... hehehhee.... 




Ekceli, masa ni kitorang celebrate besday. macam biasa, bila masuk Oktober akan ada satu mini party, mini gathering. coz ada 4 orang family members aku yang lahir pada Oktober.

The tukang payung is abang aku, Din Rio (sebelah En.Yie). dia ni sokmo pemurahhh. suka berkongsi rezeki ngan adik beradik. tak lokek apa sahaja bantuan especially wang ringgit. 

Tengkiu Din! semoga semakin murah rezeki engkau hendaknya!




ramaiiiiii woooo...




Selfie...... eh silap... selfus!! sume orang sibuk duk kasi peace, senyum segala... but cuba ko tengok fikri apa dia tengah buat sorang-sorang kat hujunggggg tuh??? (sebelah kiri gambar).

Ada dia kisah tak interprem ke hape? janji dia dapat makan aiskrimmmm terlebih dahulu dari orang lain. selagi belum habis, selagi tu dia tak berganjakkk.... hahaha...

Dia tengah syok melayan Aiskrim Le Cremeria.... hehehe....




Yeayyy dapat sambut besday buat kali kedua... haha... pestaiim celebrated kami 3 beranak hanya dinner di Seoul Garden, tapi takdak kek. now celebrate ngan kek pulak beramai-ramai ngan adik-beradik aku....




Adik aku. besday dia 8 oktober. kembang-kembang idung dia leh sambut macam ni. selalunya tak sempat nak celebrate sebab dia belajar kat Uitm Puncak Alam. sekarang ni dia ada kat rumah, tengah buat praktikal di Kota Bharu, so gumbiraaa la dia dapat celebrate together gether!




01 Oktober - Birthday aku
08 Oktober - Birthday adik aku
18 Oktober - Birthday kakak aku
22 Oktober - Birthday Anak aku (fikri)




Beli kek di Kedai Muhibbah di Jalan Hamzah.
ala-ala chocolate indulgence Secret Recipe gituuuuuu!




Ini separuh je yang datang ni.. yang lelain ke-busy-an melanda. mak ayah aku pon tak ikut. sakit kepala katanya. ok laa kita enjoy adik beradik yang ada sudaaaa..... heeee!!! 

Macam yang aku selalu citer tu la, kami ni nama aje adik beradik ramai lima nam belas orang, tapi nak gathering semuaaaa sekaligus memang payoh...!!! adaaaaa je yang takdeee...!!!




Birthday girls and birthday boys pada malam itu. hehehe. sorang lagi bithday girl (kakak aku) takde pada malam tu. coz dia duk di Kolumpo nun. tak dapat balik coz kitorang punya plan ni pun secara spontan benornya. 

Empunya badan takde takpe, kitorang tetap letak nama dia pada kek. kemudian wassap gambar. terus touching-touching cakap terharu laa, nak nanges laa.... hahahhaa... over ko kak!! hehehe.

Gendang gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati. wehihi!!!



Thanks and Regards,
Jaakechik.


DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aqiqah