06 July 2015

Selamat Berpuasa - Ramadhan 1436H


Assalamualaikum


Hai, Selamat Berpuasa uolls! belum terlambat rasanya untuk aku ucap. kannn? better late then never. tak gitu...? heee! lama gilaaaaaaaaaaa menyepi. langsung takde entry baru. dah berbulan aku tak update blog sendu aku ni. tah kenapa. takde mood oii!!! 




Hari ni terasa rajin pulak nak update. ramai yang tanya, nape takde entry baru? erk.. akak busy dik. sibuk sokmo i ni. kulu kilir lagak macam banyak kerja. padahal rilex goyang kaki je kat rumah... tengok PC pon takdak nafsu nak berblog. layan COC lagi best... ehh!! (tetiba)

Aku layan sikit je game COC tuu.. mula-mula layan sikit.. lama kelamaan ehh macam best pulak... patlohpat kali sehari pun aku mampu hadap dia... OMG memang berhantu game tu wehh... patut laa jadik laghoooo je aku ni... sibuk belek COC... hahahaa... alaaaa baru TH7 je pun... heee! 




Hari ni nak sembang kosong jer. amik mood untuk naikkan semangat blogging kembali. rinduuuuu nak pum pam pum pam kat sini. sendiri tulis. sendiri gelak. ada orang baca ke idak aku tak kisah. janji ada kenangan aku tepek kat sini. bila boring belek semula entry-entry lama, pastu senyum sengsorang tengok ayat tunggang langgang, typo pon merataaa.. :P

Okay aku tepek 2 je pic utk hari ni... mana tahu kot ada yang rinduuuuuuuuuuuuuuu... kikiki... selamat berpuasa ye... dah lebih separuh bulan dah kita puasa ni... baju raya dah beli ke? tema apa? kami MERAH. itu cadangan dari En.Yie, walaupun aku rasa nak bangkang tapi redooo je laa... nak pahala lebih kan, kena la ikut... krikk krikkk krikk....!!!



With Love,
Jaakechik.


DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...