kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 February 2012

AKU YANG BERNAMA NORHARIZA

hai...assalamualaikum..
setelah sekian lama hari ni plak aku tetibe jer rase rajin nk menulis....jom mengenali aku dengan lebih dekat, dekat dan dekat lagi....
my personal details:
name                  :  norhariza bt abdullah a.ka. jaakechik
tarikh lahir          :  01 oktober 198?
tempat lahir        :  tumpat kelantan
alamat semasa    : kg bunohan tumpat kelantan
pekerjaan           : gomen
status                 : da kawen pon..hehe
en. hubby           : mohd sukri b. ya @zakaria
anak                  : muhammad haziq fikri (4bln++)
facebook           : www.facebok.com/jaakechik

haaaa...itulah aku!! hoho.....sudah knal bukan??
aku dtg dari keluarga yang ramai tau, jgn tkezut plak!16 orang sumenya adik2 bradik aku (haha...ramai kan) tp itulah yg sbetulnya...1 mak 1 ayah xde tiri2 ok....cuma my sis yg sulong tu da xder la skang ni (meninggal 11 years ago)....nk tau kisahnya len kali aku citer..hehe....(takut korang sedih lak nanti lau aku citer) alamak bos panggil ler plak. k lah kt opis ni tau nati len kali aku story lagi k.... :D

2 comments:

  1. adek beradik ayah kite pulak, 14 org sumenye. :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah.ada daik beradik yg ramai.
    ciksu ada 5 orng je. mninggal sorang tahun lepas tinggal bereempat

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...