kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 March 2012

5 MONTHS ALREADY!!


SALAM semua....


kali ni me nak kongsikan berita mengenai anak me tau, muhammad haziq fikri a.k.a fikri, sekarang dah masuk 5 bulan dah,  tepat kul 9pagi en.suami temankan me gi klinik utk inject fikri, en.suami x pernah miss tau temankan kitorang!he's always ikut perkembangan anak,tanya la dia fikri berat berapa kg, panjang berapa, ukur lilit kepala berapa, sume tu gerenti dia boleh jawab,coz dia memamg alert sangat2 tang itu....


Result untuk kelmarin :

berat badan   :   7.5kg
lilit kepala      :   44cm
ukuran dada  :   45cm
panjang         :   65cm





ni laa MY BABY....muhammad haziq fikri :
pic ni diambil pada sebelah petang okeyy jer dia x demam pon!
bagus anak mama, mama bagi markah penuh!!




3 comments:

  1. Replies
    1. yupp...skrg dah 9 bulan dah..cuma gigi tadak lagi..hehe

      Delete
  2. akhirnyaaaaaaa. dah tumbuh gigi pertama kan. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...