kelab blogger ben ashaari, KBBA,

12 March 2012

I’M STILL NEWBIE

Rasa sayang hey…rasa sayang sayang hey,
Hey lihat nona jauh rasa sayang sayang hey,
Buah cempedak diluar pagar ambil galah tolong jolokkan,
Saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan.

Hai, selamat petang semua! Me masih baru dalam dunia blog ni..harap semua yg senior dan yg expert dapat membantu me untuk lebih kreatif! Berkunjunglah ke blog me dan jadi followers me jugak ok. insyaALLAH me akan follow u juga…

Me buat blog ni mmg dah lama hampir 2 tahun jgk ler, tp 1 apa pun me x tau. Dulu just nk meniru..huhu..orang bt kita pon nak bt….tp x faham ape2 pun. At last baca entry org jer la….tp just baca jer la, nk komen2 ni x pandai…coz mmg x pandai nk menyampuk. Suka sgt baca blog org nie…diorang kreatif sgt ler, x boring pon…..
Suka sgt baca x kira la pasal resepi ke , kisah cinta ke, percutian ke, karenah anak-anak ke, me mmg suka sgt mbaca. Hilang boring bila dpt baca blog ni. Bermula dari situ timbul le minat utk nk ada blog sdiri. Tapi bila dah create tu terasa mcm mati idea untuk kreatif dan berkarya mcm deme2 sume tuu…..last2 buat jadi pusaka jer….Baru sekarang terasa nk aktif! Harap korang dapat tolong!
p/s: jom terjah ini dulu klik ni (mekasih ya)

1 comment:

  1. org nak berblog, kite pun nak jugak kan. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...