kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 March 2012

KAD BANK KU DITELAN ATM! ARGGGHH...TENSION!!

 
 
hari ni me rasa betul2 stress,menyampah pun ada!! mana tak nya,
 semalam gaji masyukk,me buat keluar ler sikit dulu 
just untuk bayar upah pengasuh,x mau keluarkan banyak2
 sebab takut akan terguna untuk yg x de faedah.
 
hari ni, cucuk lagik, tapi punya la geram ditelannya terus kad me tu.
dah la hari ni hari jumaat , besok pulak sabtu, bank tutup
terpaksa laa kena tunggu sampai ahad nanti!
 
adoii....masalah...masalah...dah laa kite nak guna duit kad pulak x ada,
rembatt fulus en.suami dulu lah untuk dua hari nie!! hehehe.....
 
actually, kad me tu plastik cover dia tu da terkopek 
sedikit sbnarnya,semalam lagi masa mula2 cucuk atm tendang,
tp bila dah 2-3 kali gosok, berjaya la digunakan.
 
 tp hari ni berkali2 me cuba-cuba cucuk kad tu selepas 
beberapa kali ditendang, lastly atm tu telan terus!
 lepas tu dia tulis apa, nak tau?
" OUT OF SERVICE!! "
hai...sakit hati sungguh!!

nampaknya kad bank perlu diupgradekan lagi, 
kualitinya kurang, cepat sangat rosak!
diharap dapat di upgrade dari masa ke semasa
kami sebagai pelanggan mendapat susah
dan anda juga yang gelabah bila kami laporkan masalah...
tak gituuu??
 
 
 
 
p/s: klik klik disini okeyy!!
 

 
 

4 comments:

  1. Mesin Atm tu dah xlarat nak menendang je, di telan la plak..heheheheh
    sabar ek sis... semua tu ade hikmahnyew...

    ReplyDelete
  2. menyakitkan hati sbb time pokai2 mcm ni laa dia buat onar....sedey laa....atm marah kot sbb duk paksa2 dia...:D tp hikmahnya mmg baik tau sbb boley rembat duit en.suami hehehhe.....

    ReplyDelete
  3. ade jugak hikmahnye. hehe. dpt sponsor. ;)

    ReplyDelete
  4. bahay ni
    tak pernah lagi kad atm ditelan..hihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...