kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 March 2012

Oh, myhero!



 
Bila masuk 5 bulan ni banyak baju x muat dan sendat
untuk disarung kan pada my hero a. k.a fikri
haii…dah besar anak mama ngn abah ni,
tak tersedar sebab hari2 tengok jadi x perasan semua tu

semalam pengasuh pulangkan baju2 fikri
Yang dah x muat utk disarungkan
Alahai, sayangnya rasa….Baru jer beli,
rasanya x sampai pun 10 kali pakai,
dah tak muat dah, nampaknya lain kali kena beli yang lebih besar
x boleh dibeli saiz yang sedang elok ngn tubuhnya!

Nampaknya kena basuh dan simpan elok2 untuk adiknya nanti!
Hah..adiknya??
Aduh….terberangan laa pulak….hehehe…
Bila laa gaknya nk mengandung pulak ni yer…
Xsabar jer rasa nak rasa peyut memboyot cam dulu…..hehehe

Nanti kalau ada masa dan ada budget lebih
Nak ajak en.suami gi shopping baju untuk fikri!
Insya ALLAH dua tiga hari lagi kot!


1 comment:

  1. huhuhu. tanye la fikri tu, die nak adek ke tak. ;)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...