kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 March 2012

STAFF BARU

 
Hari ini dikejutkan dengan berita ada staff  baru dari jeli
akan ditempatkan disini.Eh, perempuan ke?
Seronok la nanti ada kawan baru untuk bergosip!
Yahoo….!!!

Tapi kecewa,
rupanya yang di tukarkan itu adalah lelaki,
yang sudah pun 40an,

Hrmm…agaknya bila la nak ada staff perempuan yang baru,
Sunyi tau kat ofis 2 jer pompuan ada!
Kitorang ni asyik kena buli ajerkkk….
Nasib baik member ofis yg pompuan tu sekepala ngn me
 kalo x haruuu weii…




Ni la member me…uikkk..hik….dia ni pemalu sikit,
Namanya suriana a.k.a ana.
Ana ni masih single tau, 
single and available lagi rasanya ni kot!
Hehehehe…

Nanti kalau staff  baru tu datang lapor diri
me akan update okeyy…
Nanti me snap pic dia!
Hensem ke x encem!
 Keh..keh..keh….cekidout!



2 comments:

  1. bkn ke kalau ppuan sikit, akan dimanje kan? huhu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...