kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 April 2012

apa style korang semalam?


Wahh…macam2 gaya…bila tido memang la bermacam style kan. Bila dah syok landing tuh memang dah x hengat dunia dah, senget situ, senget ini, pusing belah tu, pusing belah ni. Tu yang lepas bangun tido habis sakit-sakit badan tuh!

meh check apa gaya korang tido semalam? Kalo x tau, cer tanya isteri/suami kat sebelah tu…yg tido kt hostel tuh, cer tnya kawan-kawan! Me semalam tido guna gaya ni, mula2 gaya 1, pastu gaya 7, pastu gaya 3 hehehe….tu en.suami la yg cakap. Gaya 3 tu maybe sbb dah start rasa sejuk kot..hahahaha…..jom bgtau? mana 1 style korang semalam?

Harap sangat korang komen kali ni..hehe.. (paksa rela)





 

1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...