kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 April 2012

APRIL FOOL!!

salam dears....
Bulan ni dah masuk april 2012,
ada ke yg sambut 1 april untuk APRIL FOOL nih??
Huhu…xder makna nya kan?

Me x mau citer pasal april fool pon,
Cuma nak kongsikan dgn korang
Yg bulan ni penuh makna bagi me yg ade keluarga besau nih!
Hehehhee…..jom tgk apa ada pada april??

6 orang sambut besday april ini!




9 april 2012 : besday my niece nur haslinda
15 april 2012 : besday my en.suami tercinta! mohd sukri
17 april 2012 : besday my nephew arfan dani
20 april 2012 : besday my adik nurul emyliana
23 april 2012 : besday my niece amni
24 april 2012 : besday my adik siti normaiesarah

Wah mesti syok kan kalo dapat celebrate besday sama2!!
Mesti besar dan meriah,
Adik2 me yang kt u semua pakat2 balik
khalik dan siti noraida a.k.a snako chan
My sis yg di KL pon nak balik gak katanya….

Harap2 menjadi momen indah nanti!
Keluarga me besar tau,
dengan 15 adik2 beradik & 17 cucu, Ipar duai plak 6 orang!
Huh! cuba la kira berapa org sumenye!
Haa….ramai kan….x cukup jari tgn ngn kaki!

p/s : kopak gak duit bln ni utuk beli present
 kalo betul diorang celebrate ramai2!!







2 comments:

  1. wah meriahnyeee. 23hb tu same dgn makcik jaa. hee. kitorg same baye. :)

    ReplyDelete
  2. rase mcm dh komen entri ni. belum publish kot ehhh? hee.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...