kelab blogger ben ashaari, KBBA,

15 April 2012

besday ke-31 my en.suami


SALAM DEARS...
hari ni besday my en.suami yg ke-31
huhu...tua sudah...hahaha...
"SELAMAT HARI LAHIR SAYANG"
pejam celik pejam celik 
sudah 3tahun 8bln usia perkahwinan kami
syukur....masih kekal ke hari ini
 thank you ALLAH!

tahun ni xde celebrate pon, 
just beli hadiah & kuar makan2 aja
sepotong kek pun xde, huhu..teruk kan...
xde class langsung sambut besdayy!

thun ni 6 org dlm family me sambut besday utk april ni
tak caya tengok disini
kitorang janji nak sambut besar-besaran
pada 28 april ini sempena
majlis sembahyang hajat rumah baru my lovely mom!

apapun still enjoy en.suami coz
 dapat apa yg di idam2 kan selama ini 
apa jua untuk mu,aku relakan apa saja sayang! 
cheewahh...kelasss kan ayat!! ahaks!!


 


ni ler rupe hadiah utk tahun nie
korang tau ke apa ke benda tuh?mesti la tau kan..
external hard disk 500gb brand buffalo

suka lew tuu...dapat hadiah!
ekceli, my en.suami ni suka men'download' cerita
sampai penuh disimpan kt kt pc dia tuh
tu pasal la timbul idea nak beli ni utk dia

korang sume pon, boley ler try beli ni utk
buat present pada org tersayang  mesti diorang sonok gilew
harga pon xde le mahal sgt pon. so, 
xyah pening2 lg yer....pegi beli cepat! hehe....


3 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...