kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 April 2012

biskut : idaman di zaman kecil ku!

 
 

biskut bunga
Kenal tak biskut ni? Pada yang tak pernah makan tu memamg rugi laa…kalau dulu me suka sangat makan biskut ni tau. Tapi bukan suka biskutnya, tapi suka makan bunganya yang macam-macam kaler tuu… hehehehe…Pada yang suka makan tu mesti faham la kan. bunga tu sedap dimakan sebab rasanya sangat manis!

korang pun mesti jenis yang makan bunganya jugak kan? Datang mak , terus marah-marah sebab bunga-bunga biskut tu semua dah takdak lagi dah….hahaha…Tapi lama dah tak makan, sebab rasa tak berapa suka dah (sejak umur meningkat ni), Cuma bila tengok gambar ni semula rasa terliur laa pulakk…kena beli nie...



p/s : korang semua pernah makan tak ni?
p/s : kalau pernah klik like kat bawah yer...


 
 
 
 


5 comments:

  1. uncle pun suka biskut nih..dia punya gula bola dimakan rasa sejuk semacam jer hihihih..sampai sekarang kalau berkunjung ke kedap runcit..kalau namapak biskut tu .. uncle beli lah barang sekil dua..buat kudapan masa tengok tv..

    ReplyDelete
    Replies
    1. uisshhh..memang sedap...kalau boleh x nak share ngn orang dah..hehhee...uncle dah beli ke hari nih? :-)

      Delete
  2. suke mamam nih mase kecik2 !!! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita....bila last makan pon x ingt dah....

      Delete
  3. biskut cotek. hehe. kalau mkn mesti buang gule die tu. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...