kelab blogger ben ashaari, KBBA,

28 April 2012

dapat chess baru


salam dears,
hari ni sibuk, x sempat nak bukak blog
sebab balik umah mertua di Gunong,Bachok Kelantan.
masa ni baru sempat nk jenguk blog
letih rasa hari ni, tapi gumbira sbb dapat CHESS!
  
dah lama nak beli, tapi hari ni baru dapat,
tapi belom puas hati lagi sbb yg ni yg biasa jer,
bkn yg mahal mcm kat rumah orang kaya tuh!

tapi kira okeyy la, comey jgk kan?
terasa nak main, tapi terasa sayang pulak
sebab cute sgt saiz nya... 




cantik kan?




x sabar nak main!




2 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...