kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 April 2012

fikri di klinik





Pagi ni bawak fikri ke klinik untuk injection yg 6 bulan. Cool jer dia memula sampai, bila dah masuk bilik inject, terus nangis x pasal2...haha...sibuk nurse kt situ duk tnya kenape? Maybe dah kenal kot bilik tu bilik inject dia...hehehe....dah cerdik agaknya!




Berat fikri sama mcm bulan lepas, (rujuk sini) x naik pon....maybe sebab demam+batuk+selesema yg hari tu kot... yg terlepas baca sini! sampai sekarang batuk2 masih belom hilang, hari ni doc amik darah fikri nak tgk sebab apa batuk tu masih bpanjangan.kesian dia, nangis2 dok tahan sakit.

Tapi fikri seronok tau hari ni, sebab dapat tackle seorang awek....jom tengok :



--

--

--

--

--

--

--

--

--

--

--


....Tadaa....


hai, nak ngorat awak bolehh??
 


Hehehehe...kecik2 dah pandai, besar seksok camana lorhh agaknya! Terhibur tengok karenah anak yang satu nie....harap jadi anak yg taat suruhan ALLAH dan anak yg soleh yer sayang! dah abis baca? Meh kliksini pulak...



1 comment:

  1. hihi. nangis kene cuck pun, control macho lagi ngorat anak dara org. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...