kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 April 2012

i sponsor korang join okehh...


salam dears,
me jadi sponsor untuk giveaway diorang ni. so,
me nak tolong promote GA ni, kot2 korang nak join
lagipun me salah satu sponsor utk diorang 
kalau nak hadiah dari me iaitu topup or lens
meh join cepat!
 tarikh tutup lambat lagi nie....
i sponsor RM5 topup utk 2 pemenang





first giveaway by atirah
i sponsor RM5 utk 2 pemenang

i sponsor 1 pair lens
i sponsor 1 pair lens

kalau nak join jgn lupa follow jaakechik corner ya,
sebelom tuu...klik kat sini jugak
semoga berjaya semua!!


5 comments:

  1. Replies
    1. welcome dear...tolong promto GA kamu

      Delete
  2. wah baiknya hati.... jadi sponsor... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sponsor sikit aje, bkn byk pon.
      kalau nak bt GA jgk bgtau la,
      i sudi jadi sponsor kamu jgk...

      Delete
  3. nnt sponsor GA kite jugak ehhhhh. hehe. tapi tak tahu la bilenye. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...