kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 April 2012

nak jual novel x?

Pada sesape yg nak jual novel terpakai korang tuh, sila tgglkan komen kat bawah yerkk…me berminat kalo ade yang nak jual novel, asalkan murah dgn kualiti yg baik….wokehh….bleh jugak inbox di FB jaakechik atau email di jaakechik@yahoo.com. Kalau ade nak jual, jgn malu jgn segan ya.

Kaki novel / prima

alaf 21

alaf 21 jugak

Saje jer nak menambah koleksi



 
 

32 comments:

  1. sy byk novel komik... blh gak ke??? hurmmm....

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai, komik x minat lorhh, soryy ya dear...
      tapi kalau conan ke, harry potter ke bleh jer..hehe...ada ke?

      Delete
    2. sya ad byk novel melayu mahupun english... nak beli tak?

      Delete
  2. kawan sy dia cakap nak jual novel. agak2 boleh tak kalau dia na jual kat awak ?

    ReplyDelete
  3. die cakap hrga kurang dari hrga asal . conth hrge sbnar 19 then die krg jd 10 lbh krg cmtu laa. hrga boleh diskus blik . nnti sy bg link awk kt die :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biar dia add sy di fb k.. boleh inbox disana...

      Delete
  4. wah! banyak novel. hehe. novel kalau tolak dapat berapa ni?ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tolak? kalau tolak jatuh le...hik..hik..
      xjual la nie..wat koleksi aja...muehehe..

      Delete
  5. kat blog syiela rasenye ade jual novel. tapi lupe pulak link blog die.

    ReplyDelete
  6. Saya ada beberapa novel..igt nk jual.

    ReplyDelete
  7. saya sertakan tajuk novel dan nama pengarang di sini :-

    aku bercerita - ramlee awang murshid
    andai itu takdirnya - siti rosmizah
    atin , jom kahwin! - iffa zalia
    tunas - hlovate
    aa + bb - hlovate
    kabus kasih - eka fahara
    adam & hawa - aisya sofea
    pergilah sepi - fauziah ashari
    cinta rahsia - liza zahira
    sehangat asmara - aisya sofea
    yang sebenarnya - aisya sofea
    rela kumenanti - damya hanna
    iman suraya - ariela sahimi
    bicara hati - damya hanna
    baju pengantin mak andam - ariela sahimi

    berminat boleh email saya fatinhazira_94@yahoo.com :D

    ReplyDelete
  8. Salam sis , sy ade nak jual novel sy , sis berminat tak ? sy jual murah je sumeee , nak tampung duet yurann semester nantii . . kalaw sis berminat bgtw yee . . email sy iyra.syafiyra94@gmail.com

    ReplyDelete
  9. saya ada nak jual novel baru..judul nya ~
    lembing awang pulang ke dayang(pts)
    biarawati qaseh puteri(pts)
    dendam(fixi)
    dosa(fixi)
    babi(iamlejen)
    saka(iamlejen)
    ada lagi dua...kalau berminat ley email saya (hidd10@ymail.com)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikumm.....saya ada novel nak di jual satu novel saya jual RM 10 ke bawah...blh ker?

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikumm.....saye nak jual novel harga 8 ringgit sahaja..blh ?

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. saya pun nak jual koleksi novel saya. berminat tak ?

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum , saya ad novel yang ingin dijual dengan separuh harga asa yang saya beli , adakah anda nak ??

    ReplyDelete
  14. Sy nk jual novel2 sy..keluaran alaf21, novel creative, mcm2 lg..boleh ke

    ReplyDelete
  15. Asalamualaikum sis saya nk jual novel dengan separuh harga dengan siap kos pos,sis leh terima x?

    ReplyDelete
  16. Sy banyak sangat novel .. Berminat tak ?

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum sis.. saya nak jual novel baru dan terpakai harga RM 15 ke bawah.. sis berminat x?

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum sis.. saya nak jual novel baru dan terpakai harga RM 15 ke bawah.. sis berminat x?

    ReplyDelete
  19. Saya ada lebih kurang 60 buah novel... nak let go sebab nak pindah rumah. Kalau novel yang masih elok, saya jual dgn harga RM10 ke bawah. Kalau berminat boleh emel ke hanizainol81@gmail.com

    ReplyDelete
  20. assalamualaikum sis, saya nak jual novel juga, hasil desakan mak saya plus boleh la tampung perbelanjaan belajar saya, semua masih dlm kondisi yg elok. harga boleh runding. email saya kalau berminat - farahmadihah.93@gmail.com

    ReplyDelete
  21. salam..saya nk jual koleksi novel2 saya... murah2 jer sekitar kota bharu dan pasir mas kelantan ....lau sape berninat blh email sue_mohd95@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Saya nak jual koleksi novel saya berminat wassup saya 0182699373

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum sis..saya ada buku yang nak dijual kepada sis dengan harga suku daripada harga yang asal..kalau sis berminat boleh lah email saya..saya sudah menghantar email kepada sis..

    ReplyDelete
  24. Salam.saya nak jual koleksi buku/novel.hp sy.wasap. 012 55 22 598.saya di ayer kerOh.Melaka.tK

    ReplyDelete
  25. salam... sya nk jual novel terpakai... byk... bru jumpa dlam stor... ad berminat tak?

    ReplyDelete
  26. Buku Harry Potter ade .. ngan buku-buku novel Melayu .. banyak .

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...