kelab blogger ben ashaari, KBBA,

25 April 2012

Nasi pertama....





Hari ni hari pertama fikri diperkenalkan dengan bubur nasi. Dua bulan dok makan nestum jerk tukar selera laa pulak...Walaupun first time suap kat dia, tapi elok jer dia terima, nasi ni kan makanan utama orang kita. tekak melayu biasa laa.... haha.....bangga dapat suapkan anak.






Bubur nasi ni, me x buat sendiri pon sebenarnya, beli jer kat kedai bhampiran rumah, serba salah nak buat utk semangkuk kecik lagi ciput tuh. Baik beli jer, mudah , cepat (pemalas sebenarnya...ngeeee..) 





5 comments:

  1. lepas ni dah boleh la bagi bubur nasi je kat si kecik tu kan.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp...sikit lg makin senang, lenyek2 nasi jerk.

      Delete
  2. tapi kalau nk bg kat bby..akak kne alert dengan kandungan bubur nie.elak kn klau ade ajinomoto.=) skdr pandangan kak.=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni mmg x buh tok aji!
      mmg confirm..thanks tlg ingt kan.. :)

      Delete
  3. better masak sdri la utk baby. hee.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...