kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 April 2012

orang misteri gegar

 
korang dengar x thr gegar ni??
rugi tau bagi yang x dengar, me slalu dengar siaran ni.
radio mmg xde kt umah, me dengar dalam kete
kalau x pon me dengar online jer disini... (tgh dengar nie tau)
skang ni thr gegar buat contest!
 
PENCARIAN ORANG MISTERI GEGAR!!


 
letih memikirkan orang misteri gegar-OMG
hari ni OMG berada di kota bharu
nilai wang hari ni RM3000 kalau berjaya jumpa orang misteri gegar tau!
best kan kalu berjaya cari...tapi susah lorhh...
 
ni haa pembayang nya...
1.) parking 2.) bulat 3.) ulam
haii....kat mana le engkau menyorok ni wahai omg!
tapi boleh jadi di stadium kb, bleh jadi kat warung nasi ulam cikgu,
boleh jadi dekat bulatan (roundabout) jam besar
 
tengah mendengar thr.fm ni...
nak tau jugak jawapannya.
tapi tunggu..punya tunggu....
jawapan nya ialah :
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jawapan : di parking kereta medan usahawan dekat stadium!!
ermmmm.....salah! susah betul nak teka!!
 
 
p/s : jom datang ramai ke program frisogutdays disini,tgk apa yg ada!!
 
 

1 comment:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...