kelab blogger ben ashaari, KBBA,

23 April 2012

serbu pizza sekarang!

delivery dan take away sahaja. dine-in no way okeh!

Meh kakak, meh abang, meh sume, datang tengok ni beramai-ramai. Celik mata luas-luas. Haa….yang baru bangun tido tu cepat bangun, mandi dan bersiap sekarang kita ramai2 gi serbu PIZZA HUT. Hari ni dia buat offer baik punya! tapi untuk 2 hari sahaja.hari ni dan esok, start jam 11am-11pm.  
RM40 untuk 3 biji viva pizza saiz regular + 6 mangkuk soup lagi tuh. Mmg murah sesangat dah tuu. Huisssshhh….geram tengok, rasa nak ngapp sekarang jugak. Tunggu apa lagi jom print disini sekarang!! maklumat lanjut boleh rujuk di facebook pizza hut malaysia.lunch ngn pizza jom!
p/s : I sendiri x tau ler sempat ke tidak merasa offer ni, sbb minggu ni masuk pukul      11am balik pulak kul 7pm…nak guna delivery x boleh jauh ngn bandar…huwaaaaa….


1 comment:

  1. lame benor dah tak gi pizza hut. teringin pulak nak makan mushroom sup. :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...