kelab blogger ben ashaari, KBBA,

21 April 2012

SHOPPING BAJU MY HERO



hai semua! jom tgk,seronok jer fikri dpt jenjalan, ni masa kitorang shopping baju2 fikri kt pasaraya MANJAKU bhampiran TESCO kota bharu.baju2 fikri dah byak yg ketat & sendat (baca sini) 1st time jgk me masuk sini ni, sbb kedai tu baru je dibuka. belom sampai setahun rasenya. tapi mmg puas hati la, sbb mcm2 ada utk segala keperluan baby, pakaian from head to toe,kelengkapan menyusu, alat mainan, aksesori baby mcm walker, car seat & stroller segala tu pun ada bermcm design. pendek kata complete! 

tang rega tu, murah ada mahal pun ada. ikut brand la kan. tapi me pilih yg murah2 jer...yg penting berkualiti, xmudah rosak dan asalkan yg cantik di mata....haha...opkos la kan...mesti nk yg lawa jer...nak tgk anak kita encem bila pakai..kan!

 erkk...alhamdulillah..kenyang!!

Selesai shopping acara makan2 pulak,kami pilih utk makan di restoran kahfi di roundabout wakaf bharu ermm...mmg sedappp tengah makan baru teringat nk snap pic. tu yg burok gambarnya tuh! kami makan tomyam, telor bungkus, kerabu sotong, kailan ikan masin, bersama telur dadar. hrmmm...licin kami balun, siap bertambah lagik!

 

4 comments:

  1. iya kawan, sebenarnya memang paling enal itu makan di restourant, terima kasih, ditunggu yah

    ReplyDelete
    Replies
    1. jarang2 boleh la mkn diluar, kalau hari2 mau lari suami haha...

      Delete
  2. mane baju yg di shopping tu. takde pun. huhu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...