kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 April 2012

terima kasih....i like u all....

 
Selamat pagi, salam ceria-ceria selalu! jaakechik corner nak ucap terima kasih pada semua yang sudi menjadi followers jaakechik corner ni haaa…..sekarang followers dah bertambah-tambah dah. trafik pon mencanak naik sejak dua menjak nih! Pada yang sudi singgah jalan-jalan  jugak terima kasih.
 
Jaakechik corner nie masih baru dalam dunia blogging harap kepada yang senior dan yang otai sudi bagi tunjuk ajar apa yang patut dan nasihat apa yang tak kena! Jaakechik corner masih newbie! Sekarang sedang belajar untuk nak buat enrty menarik dan tak merapu dan nak kurangkan short form! (Sebarang kekurangan sila tegur yer)
 
Hari ni me breakfast dengan nasi kerabu! Sape yang nak tu jom singgah sini :
 
Singgah tengok pic je laaa….muehehehehee…..RM1.50....murah kan?
 
 
Terima kasih semua yer…I likeeee u alls!!

5 comments:

  1. perghhhh....nasi kerabuuu...banyak sodapp maaaa..:)

    ReplyDelete
  2. amboiii, breakfast mkn nasi kerabu..perghhhh..memang terbaiklah..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. brekfes ngn nasi kerabu sbb da boring sgt makan nasi gulai2 pepagi...menu sama aja...

      Delete
  3. ade lagi ke harge ni skrg? :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...