kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 May 2012

444? Kamu bertuah!




Followers ke-444??
Wahhh…lawa nya nombor 444 tuh.
blogger manakah itu??
 Jom ramai-ramai terjah sekarang jugak!

>>>  nurul hayati  <<<



Jom follow dia

Tengkiu ye sudi follow jaakechik corner!
Tak salah me nak tolong promote blog kamu kan?
Sebagai tanda terima kasih!
hope ada ramai yang akan follow kamu pasni.
Hehehe…..



3 comments:

  1. bertuahnya dia. ala cik na 441. terawal sikit je. hehehe.. anyway, salam perkenalan Jaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. chic na pun bertuah jgk...hehe...
      salam pkenalan. mlm ni, nak ke chenderong batu bwk adik2 keluar tgk bola...hehe

      Delete
  2. wow , best lah :)) siap ada header lagi . thanks sys :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...