kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 May 2012

ada tetamu laa...

wahhh....patut la dari semalam lagi si rama-rama duk merayap-rayap dalam rumah. ada orang jauh nak datang rupanya. patut ler tadi jaa rajin jer nak masak (selalunya malas..haha). nasib baik la menu ekpress dalam entry INI tadi ada banyak lagi boleh la jamu tetamu!

meh jaa perkenalkan tetamu kami tu :

ni laa...
ayah su fikri a.k.a my adik ipar!

nama dia hazwan. adik en.suami yang bongsu! dia datang dari johor ni. ekceli dia student UTM skudai, tahun ke-3 dalam pendidikan. sekarang tengah praktikal mengajar di sek. men. taman bukit indah JB. datang siap ada hadiah lagi untuk fikri tau. jangan jeles fikri dapat.....

" KASUT BARU ! "

comelkan? tengkiu ayah su!

jaa memang dah tahu dia akan balik kelate hari ni. tapi tak tahu pulak dia terus ke sini. selalunya balik ke rumah my MIL dulu di Gunong. ermm..rindu kat si budak tecik Fikri tu kot agaknya.
testing...testing new shoes!
seronok jer fikri jumpa ayah su dia. mentang-mentang ler di rasuah dengan kasut angry bird! hehe. pandai my adik ipar beli ngam-ngam aje ngan fikri. macam tau-tau aje saiz nephew dia tuh!

orang kata muka fikri ikut ayah su dia, korang rasa betul ke hah?


misi utama datang sini opkos laa online! hehhe...
botol susu fikri pun nak interframe jugak? ishh..abaikan okeh.

2 comments:

  1. ha'ah la..muka ada iras2 la~ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke? ntahh ja pun x perasan sbb hari2 tgk kot... tp mmg ramai ckp mcm tuh

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...