kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 May 2012

alahai...buroknye tido


Salam jumaat buat semua.
Korang free tak?
Kalau free jom tengok gaya tido paling comel fikri!

ada kapas sebab ‘sedu’

….moooo….

Bila boring terus belek-belek foto dalam handset, tengok gambar-gambar anak, hilang rasa boring, kadang-kadang tersenyum sorang-sorang tengok gelagat anak yang macam-macam gaya, bermacam karenah.

Gaya bebas  santai

gaya tinju ala-ala tomoi

Tak rugi amik gambar anak banyak-banyak kan? Mungkin sekarang takde rasa apa-apa. Tapi bila gambar tu dah lama, dan kita tengok kembali, teringat segala kenangan, teringat situasi di saat foto itu diambil.

 ....Heeyyaahhh….

Aksi kuak lentang pun ada
Nanti bila anak-anak dah dewasa kita boleh tunjuk kat dia semula, betapa kehadiran dia memberi berjuta makna buat kita. Semoga dia menjadi anak yang soleh dan solehah nanti. Taat dan patut pada ALLAH. sayang dan menghormati kita.

Tido dalam iman daa...

abah pun tumpang sekaki..muehehe…

bbrrr…tengah eyakkss kot ni! ngeeeee....

hari ni takmo cakap banyak. so, kita layan gambar je la ekk...Gambar-gambar ni semua diambil pada hari yang berlainan. Dari umur 2 hari hingga ke 4 bulan nih….semoga tak jemu tengok yer…nanti kalau ada yang menarik akan me update lagi! Bye…bye….




10 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...