kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 May 2012

Tempat Makan Menarik di Kelantan



tempat makan menarik, tempat makan best di kelantan, restoran sedap di kelantan,


TEMPAT MAKAN MENARIK DI KELANTAN




~ Restoran Luar Kelantan ~



Sebarang kemusykilan, pertanyaan atau cadangan sila email ke :

6 comments:

  1. kes lari rumah lani eh .. ish2 .. hmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih kurang mcm tu lah kot. :-)
      x berani nak komen lebih.

      Delete
  2. Kenapa la dengan budak-budak sekarang ni yea? salah faham, tension, bengang... ambil keputusan untuk lari rumah.... kesian mak ayah...

    http://dialoguda.blogspot.com/2012/03/tiga-punca-remaja-lari-rumah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. pemikiran singkat, ade masalh, lari rumah,,tu je tahu...pastu kalau putus cinta plak bunuh diri...xfhm sgguh!

      Delete
  3. Tak tergamak la nak buat mak kita cam tu....:( apa2 pon nak buat fikirla mak ayah kita dulu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. budak sekarang xmcm kita dulu2 dah...tak penah terlintas nak lari pon,

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...