kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 May 2012

Dah ‘like’ ke belom?

 
Salam untuk pengunjung jaakechik corner.
Korang suka blog jaakechik corner tak? Harap ramai yang suka yer.
hah? suka kat tuan blog? Eh, ada jugak ke? Terima kasih.


Owner jaakechik corner
Promote diri sendiri. Aci tak? Muehehe…

Tapi hanya sayang biasa sesame manusia la kan,
nak lebih-lebih tak boleh. Hehe. Me dah kawin anak satu.
Kalau suka jaakechik corner jangan lupa klik like untuk blog ni okehh…
refer gambar kat bawah ni.


Jom cari : duk bawah header, belah kanan

Dah klik ke belom? Ke tak jumpa?
Alaaa…ada laa…kat belah kanan, paling atas tu haa…
Yang dah like tu bagus lah.
tengkiu ya semua….

Nota kaki :
Jom baca entry  pagi tadi ----- >>  FIKRI DI KFC
 

2 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...