Pages




15 May 2012

Duty free pengkalan kubor, Kelantan

  
gambar from google. kredit untuk tuan gambar 

Tengok tajuk terus ingat nak shopping aje kan? Sape penah datang kesini sila angkat tangan? Okeyy.. okeyy….dah lah jatuhkan tangan, tinggi nya korang angkat. Yang tak angkat tu kenape? Tak penah datang ek? Okeyy pada yang belom datang jaakechik corner nak tolong promote tempat ni sekarang jugak.


*   toto, narita, tilam baby   *
Murah dan design lawa-lawa

*   periuk, kuali, mangkuk tingkat, pinggan mangkuk   *
Bermacam saiz, jenama, design

*   pakaian untuk pelbagai peringkat   *
Opkos! konfem made in Thailand..hehe..

*   makanan sedap-sedap   *
Kerabu maggi, somtam betik, laksa, mee cambol,

*   pelbagai kekacang dan kerepek   *
Ada biji gajus, pistachio, sotong gelek, keropok

*   ada coklat jugak   *
Daim, Cadbury, hersey, toblerone, ferrero

*   mainan dan patung kanak-kanak  *
Kereta, robot, bantal, bola, bermacam lagilah

Pengkalan kubor ni Sempadan Thailand-malaysia. Kalau nak datang sini tak susah pun, jalan dari kota bharu ke sini pun taklah sibuk. Alah….nak datang nanti..guna gps je, gerenti tak sesat! Kalau dah sampai sini jangan lupa bagitau ya, sebab ofis jaa dekat sini aje. Dekat sangat-sangat! Nanti boleh jadi tukang tawar-menawar, hahahahaa…..

Kelantan ada dua lagi kawasan shopping bebas cukai,
Di bukit bunga dan rantau panjang juga. Happy shopping ya!

5 comments:

  1. dah bertahun saya tak ke sana..x sabar nk shopping di sana bulan dpn :)

    ReplyDelete
  2. perghh..rabak mata ngan poket ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...bwk duit byk2.... kalau nk dtg ye

      Delete
  3. selalu dga ttg pgkalan kubor ni dr kawan-kawan je..kateny barang die mmg murah..insyaallah, kalau ad ksmptan,nak jugak jejak kaki kat sne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom laa dtg sini...jaa ada kt sini. bgtau je bila nk dtg ok.

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aqiqah