kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 May 2012

Fikri di kfc



 Salam untuk anda semua.

Entry ni, sambungan entry yang dulu tau, klik sini --->>> “kisah tutti frutti”. Dalam entry tu habis setakat kat tutti frutti aje kan? Sebenarnya selepas itu, kitorang ke kepci pulak..muehhehe… lapar weii lapar… makan aiskrim mana kenyang! (harap mahal jer) kedekut! ngee….

 Kami ke Kfc kubang kerian order 2 set combo nasi ayam dengan 1 cup besar potato untuk fikri. Tak mau citer panjang-panjang dah, korang tengok jelah gambar kat bawah tu ek. Tak sempat nak snap banyak coz sibuk duk melahap…weee…..

1st time letak atas kerusi sendirian

mama pun nak interframe jugak…muehehe…

dapp nye nasi ayam!

Posing maut sikit kat uncle/untie yang duk tengok…

 


 

7 comments:

  1. alololo.. comeyyynye.. perut ni terasa lapar kfc plak.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu. lapar kfc? call delivery skang jgk...ngeee

      Delete
  2. geramnye tengok fikri ! teya nak cubiittt pipi dy boleh ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleyy je...teya cubit fikri 1, jaa cubit teya 10 kali. aci tak? muehehe....

      Delete
  3. anak jaa ke ni? comelnya terutama tang pipi tu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp...anak jaa la ni. hehe. tengkiu chic na.

      Delete
  4. pipi labuh..aww..rasa nak cubet je..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...