kelab blogger ben ashaari, KBBA,

10 May 2012

fikri ke nih?


Hello..hello..hai…
salam ceria-ceria selalu untuk u all semua ya. Setelah 1 hari takdak  entry baru, hari ni jaakechik corner ade satu cerita baru untuk dikongsikan bersama. Sedang mengodek handset, terpampang satu gambar lama, lama sangat-sangat dah. Bertarikh 22 november 2011 (fikri umur 1 bulan) hahahaha….tahun lepas punyer cerita…nak tengok ke gambar ape?? Jom scroll ke bawah :
v



v



v



v



v



v



v


……taddaa


…..Hahahhahhahaha….cute tak? Comel tak?

Opss..tunggu dulu…sebelum korang cakap yang bukan-bukan kat  me nih, cakap yang sengaja nak pakaikan tudung kt fikri, meh sini..meh baca ni dulu, sebenarnya tu bukan tudung pun, tu bedung! (ape la korang nih tu pun tak kenal ke?) takkan la me nak pakaikan tudung untuk fikri, langsung tak sesuai bak kata kak engku!

masa ni baru sebulan, kulit pun tengah duk menggelupas

Masa ni hujan lebat, maklumlah bila dah masuk November memang biasa la kalau hujan lebat tu, so, risaukan fikri tu kesejukkan me pakaikan lah bedung tu kemas-kemas, bedung tu pulak luas kat bahagian muka, fikri kecik lagi masa tu so, gitu laa jadinya. En. Suami pulak bila tengok jer, terus snap pic…hahahha… lucu kan? Tapi…Lucu ke? Lucu ke? Kalau lucu jom klik like kat bawah tu okehhh….??

10 comments:

  1. hehehe memang nampak macam tudung la.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..mmg pon...sbb tu i cpat2 bgtau kot2 ade yg tkeliru nanti..hehe

      Delete
  2. comey laaa.. terasa nak ade anak sendiri.. tp kena kawen dulu..hakhak

    ReplyDelete
    Replies
    1. fikri said : tq untie ziela...untie kawin le cpt, bila da anak nanti boley geng! hehe

      Delete
  3. Replies
    1. tengkiu mummy.
      anak mummy pun encem jugak...

      Delete
  4. Replies
    1. opss...hehehe...sebijik mcm tudung kan?

      Delete
  5. kiutnya dak kecik ni.. ni yg tingin ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin nak baby?
      boleh jer....proses skrg jgk...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...