kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 May 2012

Final FA.

 

Untung sape yang pergi tengok live tu. Memang korang ni peminat sejati bola kan? me ni takdak la minat sangat bola ni, tapi sesajer nak memeriahkan suasana jer….semalam kitorang tengok bola di perkarangan stadium kota bharu, ada tayangan skrin besar. ramai giler orang!

 ramai sungguh! 

 bersama poksu hafiz

  haaa...nampak tak skrin yang tak berapa nak besau tuh? 

 kusyuk nye dua beranak ni!

Hrmmm….me bawak rombongan penuh sebijik keta,bawak adik-adik macam tin sardin dah . tapi berbaloi sebab   kelantan menang 1-0 hahahhaa....seronok sangat! kitorang semua sepakat pakai merah! korang perasan tak? hehe. tapi tengok tu orang lain layan bola, diorang layan makan.


 dari kanan: hisyam, sarah, emy, syahrul (terselit tepi emy)

 
makan, makan, makansiap bawak tikar lagik


me pun opkos la nak interframe jugak...weee....
 

semalam ada cabutan bertuah, 1 motosikal, 10 hamper, 10 jersi! kitorang hantar 9 semuanya! ingatkan dapat la at least satu hadiah...tapi...hampehh...habuk pun takdak! hrmmm...balik ngan kunciwa.... balik umah sambung lawan counter strike pulak ramai-ramai kat umah me! wahhh...seronokkkk.....tapi me tido dah. tak larat! en. suami cakap pukul 3 lebih baru dia tido. hrmmm...sape suruh? hari ni gi keje ngan mata panda....weee...... 

 nota kaki : 
maaf kualiti gambar tak lawa, guna henpon murah biasa laa..hukhuk...
jangan korang sakit mata pulak lepas tengok ek...








16 comments:

  1. bangga orang kelantan menang kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. owwhh...mesti laaa....negeri i tuh!

      Delete
  2. So moral of the story, beli la hp yang baru yang kemeranya pon canggih hehehehe....kelate gomo kelate..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u blanja i henpon baru boleh? hukhuk :D

      Delete
  3. den org perak jadi den sokong perak je.. tapi klate menang.. bravoo klate

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu korn! hhahaa...org perak ek?
      nanti kalau jaa ke perak boleh bwk jaa jln2 tak?

      Delete
  4. wah , semangat betol .. huhu .. congrets for kelantan ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu! mesti le semangat!
      semangat melepak! haha

      Delete
  5. Replies
    1. meriah! mmg meriah, ramai giler org.

      Delete
  6. kadang tu saya g jugak tengok bola kat stadium..ayah ajak..bez jugak..tapi kalo bola kat tv,,hampeh saya x tengok pon..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. kalau kat umah. mmg begitu.
      tv tgk kita...hahhahaa....

      Delete
  7. tak prnh pi tngok2 bola cmnie..mybe satu hari nnt..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti pegi. sebab suasananya lain sgt. meriah! kalau kat stadium jaa pun x berani nak pegi. sbb terlalu ramai org. bila dah berasak-asak ngn org lelaki 'mcm2x' bleh berlaku.

      Delete
  8. wahh semangat. mesti seronok kan tgk bola ramai2. beru meriah. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mesti la seronok. seronok dpt bkumpul sebnarnya. tgk ramai2 mmg syok.

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...