kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 May 2012

followers ke-555? Kamu bertuah!

ni followers ke-555 yang sempat jaa printscreen tadi
bukak je blog terus tengok dah jadi 555
hahaa....lawa kan nombor tu
nak kenal tuan empunya tak?
ehem...ehem...ni laaa


 

>> mia <<


jom pakat gi blog dia nak?
buat mia tengkiu yer sudi follow sini
hihihi....gumbira hati aii youu....


 

12 comments:

  1. wahhh first time terkena number bertuah nie...hehehe ... terima kasih... :) terharu la ade penghargaan, mai follow ikhlas.. salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah yer dear!
      salam perkenalan jugak!

      Delete
  2. Replies
    1. huhu...siket je baru ni. apa pun terima kasih follow sini yer!

      Delete
  3. yeay muke sy pon ade lam tu walaupun xbertuah. ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolo...majuk ke dear? kamu bkn x btuah la. cuma.....cuma apa ek? hukhuk.... anyway tengkiu follow sini...

      Delete
  4. Replies
    1. hamboiii...gatai no!
      blog dia ada bodyguard tau!
      haha.. usha la kalo berani...
      ngeee....

      Delete
  5. ade owg bertuah...
    oke lah tuh...

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...