kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 May 2012

hari wesak pun kerja

 
Hello..hello…selamat pagi semua….dan selamat bercuti lagi hari ni, sempena Hari Wesak! Tapi me tetap kena kerja..hrmm....kat sini ikut syiff. 1 syiff  (pagi) 7.00pg-3.00ptg, 1 lagi (petang) 11.00pg-7ptg. Sepatutnya hari ni kerja petang tapi disebabkan hari ni me ganti sorang staff bercuti terpaksa la kerja lebih masa dari 7.00pg-7.00ptg….
 
Huh….letih..letih…tapi berbaloi sebab dia tu pun selalu gantikan me time me bercuti, so, pepagi ni takdak istilah nak blogwalking ke hape okeh….malam ajer boleh…insyaALLAH me akan jejak balik korang semua. Apepun jom brekfes dulu…hehe….
 
Karipap pusing 3 biji RM0.90

Pulut sambal (serunding) RM 1.20

 
Nota kaki :
Jom jemput makan sama-sama :-)
Dah baca klik lah like yer skali….ngeee…


5 comments:

  1. pertama kali tengok pulut sambal warna merah....sedap ker? post kat uncle satuuuu hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap la uncle...hehe...pulut biasa jer..just letak pwarna jer ni, inti tu plak serunding

      Delete
  2. wah...apekah pult sambal tu?xpenah tengok pon.wuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. pulut dimkn ngn serunding ikan @ udang

      Delete
  3. ermmm..mmg sdap plut 2..klu letak smbal bnyk2 lg sodappppppppp..bak cni ckit jaa..hihiii..

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...