kelab blogger ben ashaari, KBBA,

07 May 2012

jom belajar cara ikat tali leher


Hai, assalamualaikum semua. Hari ni me nak kongsikan cara-cara untuk mengikat tali leher (tie). pada yang dah pandai tuh, duk diam-diam okeh…pada yang nak belajar tu boleh lah, teruskan membaca…. muahahaha….
 

Pada yang ada suami keje pejabat tu memang kena tau la kan bagaimana teknik ikatan tu, bagi yang tak pandai or baru nak belajar takpe, meh sini kita sama-sama belajar….orang lelaki ni memang dah sedia pandai, tetapi kengkadang tu saje je nak nyuruh kita…ala-ala nak bermanja gituu…

**Nasib baik my en.suami bekerja sendiri, jadik tak perlu susah-susah nak belajar ikat-ikat tie nie haahaa..... alahai….senang rasa hidup.


10 comments:

  1. sama je semua cara ikatan.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ntah lah, jaa pun amik ngn en.google hehe

      Delete
  2. belajar ikat tie kat sekolah dulu.ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg dah pandai...ssyyhhh....diam okeh..haha...gurau2 jekk

      Delete
  3. pnah try tutorial ni dulu.. kdg2 x menjadi jgak, hukk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaa pon sampai skang mmg xpandai...

      Delete
  4. jom belajar :D tk pernah tahu pon cara nya :D

    singgah n follow sini

    dr,

    afasz.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq. follow, i dah followed kamu jugak

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...