kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 May 2012

jom belajar : Teknik rebonding mudah

 
Rambut mahkota wanita….ramai pompuan inginkan rambut yang cantik kan? Sanggup menghabiskan wang untuk straight kan rambut, tak kurang jugak ada yang kerintingkan rambut. Pada yang nak lebih advance dia akan calitkan kaler pulak sikit. me terjumpa satu cara nak rebonding cara mudah. nak belajar tak?

Jom lah kalau nak belajar :
V

V

V

V

V

V
...ni haa...
…kah..kah..kah…
anak saper la ni oii
Pada yang berani boleh lah cuba di rumah yer…muehehehe…tapi ada bran ke korang? Hahaha…sape la diorang tu ek? Kedekut sungguh. Bahaya betul cara diorang. So, jangan sesekali tiru aksi ini dirumah okehh..bahaya…


2 comments:

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...