kelab blogger ben ashaari, KBBA,

31 May 2012

jom teka bunyi di THR GEGAR!!

SALAM UNTUK SEMUA

Segmen TEKA BUNYI di Ceria Pagi bersama Nasa dan Suzana merupakan salah satu segmen dimana pendengar perlu menantikan pembayang yang akan dikeudarakan di THR Gegar di jam 7.00 pagi dan juga 9.45 pagi untuk meneka bunyi yang akan di keudarakan.


Kalau dalam entry INI dulu jaa gila nak cari Orang Misteri Gegar! Sekarang nak cuba teka bunyi pulak. korang pun jom laa try teka! hadiah wang tunai tersebut akan digandakan kepada hari seterusnya kalau jawapan salah. THR Gegar akan memberikan pembayang di  www.thr.fm/gegar untuk perkembangan terkini.


Sekarang dah jadi RM27000 dah.


PEMBAYANG TEKA BUNYI

  1) AIR 
2) PANJANG
  3) HASIL DARI POKOK
  4) PERGERAKAN
  5) ADA NOMBOR
  6) 5 PATAH PERKATAAN
 
7) 2 WARNA
  8) MUDAH LENTUR
  9) LICIN
10) ADA DUA
11)
BUKAN MAKANAN
 

ada jugak segmen teka lagu pada sebelah petang bersama DJ kak zura si kembang kuncup! hehehe.... jadi penghantar sms terpantas dapat tunai RM200. pastu ada jugak segmen sorak-sorak happy! dapat topup dari happy prepaid sebanyak RM100.

Wahh...seronok kan. jaa suka dengar THR GEGAR ni. penyampai baik-baik dan mesra! celoteh diorang pun tak boring. rileks je bila dengar dalam kete ke kat umah ke. jom dengar online disini.


sumber : http://gegar.thr.fm/

16 comments:

  1. selalu teringin nak try teka..tapi tak terteka teka..hihi

    ReplyDelete
  2. byk nya pembayang. tp mesti susah jgk nk teka kan. try la jaa. untung dpt 27k, leh blanja cik na. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH....kalau jaa menang hehe...

      Delete
  3. Waaaah hadiaaah. Bukan calang² punya..


    Jarang dengar radio ni.. Kat tempat kerja kawan² suka dengar Era/ hot je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. stesen ni fofular di pantai timur jer.... tapi xpe boleh dengar online!

      Delete
  4. dah lama tak dga thr..salu layan suria fm je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe...dengar la sekarang mana tau kot2 ada rezki menang!

      Delete
  5. tapi macam susah gile je..haha

    ReplyDelete
  6. waaa...27k tu...kalau dapat memang best boleh wat kenduri kahwin besar-besaran...ececece....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik hana. 27k mmg byk gilosh tu....lau dpt mmg best joli x hengat dunia dahhh...haha...

      Delete
  7. rasa2 da taw jwpn..doa2kn laa dpt teka..:)

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...