kelab blogger ben ashaari, KBBA,

29 May 2012

kalau tension buat lah macam ni

.....muehehehe.....

gaya terkejut lihat flash kamera
eh, salah lah...
gaya menahan kentut!
hahahhaa



p/s : jangan tiru aksi ini dirumah ya!
hahahhaa

14 comments:

  1. hik hik hik.. nak komen ape ni... ahahaha.... xyah komen lah.. tpi dah komen ni.. cane ni

    ReplyDelete
  2. okay , nanti eika tensen buat gaya macam ni . hilang terus !

    ReplyDelete
  3. haha,boleh hilang tension ke kalo buat gini :P

    ReplyDelete
  4. Saya selalu buat muka macam tu dekat baby.. kehkeh.. :D

    ReplyDelete
  5. ooo camni bleh hilang tension eh. ngahaha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha......try le kot2 menjadi1 muahaha..

      Delete
  6. bole ilang kn tension yer kak ok2 t eyla wat hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...