kelab blogger ben ashaari, KBBA,

06 May 2012

MELODI @TV3




Korang tengok TV3 tak tadi? Pukul 12 tengah hari tadi rancangan MELODI. Seronok tengok Fauziah Datuk Ahmad Daud mengacarakan MELODI. Teringat dizaman gemilang beliau dulu-dulu. Aura terserlah! Rugi pada yang terlepas tengok..hehehe…
 


Kak ogy yang kepoh…heh..(jgn marah ya)

Pengacara sebelum ini  zizan dan dira abu zahar

*******************************************************************

Hari ahad semua citer dalam tv best-best belaka. Rancangan pun sedap-sedap, hot-hot gitu, petang nanti NONA pulak…jgn lupa tengok tau nak tengok NEELOFA di Kota London…..hehehee….malam ni pulak MENTOR…hoho..melepak depan tv le kita malam ni yer….
jangan lupa tengok MENTOR okey! Cekidout…
 

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...