kelab blogger ben ashaari, KBBA,

11 May 2012

Mei : hari ibu dan hari guru

 
bulan ni sangat special tau, sebab ade 2 hari kelepasan am iaitu hari buruh dan hari wesak! Huh! Suka ler tuu..bagi yang bekerja coz dapat rehat….kan? ada jugak 2 hari istimewa, dimana 13 mei hari ibu dan 16 mei pulak hari guru….yeayy…..seronok laa kan para cikgu dapat hadiah dari anak murid, ade jamuan pada setiap kelas! Kenyang seminggu la gamaknya,yer…hoho…(tipu jer)
" Selamat hari ibu buat semua ibu-ibu "
Hari ibu pulak dua hari jerk lagi…wahh..seronok ke sambut hari ibu ni? 1st time ni tau sambut hari ibu. Nak mintak hadiah lah! Sape nak bagi hadiah tolong pos yer….hehehe..nak mintak kat fikri dia kecik lagi, baru 6 bulan lebih? Hah? Dah 6 bulan? Cepatnya masa berlalu…dah setengah tahun i ada anak rupenyer, baru semalam jer rasa ‘push’ dia keluar…hahahaha…
 
Okehh..berbalik ke tajuk asal….ada apa pada hari ibu ni? Sebelum tu pada para pembaca yang dah takde ibu, me mohon maaf ya, salam takziah dan al-fatihah untuk mereka yang dah tiada…okey-okeyy..takyah nak feeling-feeling dan tak mau sedey-sedey hari ni sebab, me nak kongsi rasa gembira dengan ibu-ibu diluar sana tentang :
" best tak jadi ibu? Dapat apa pada hari ibu? "
Mesti ada kek? Keluar makan? Bercuti? Eh..ye ke? Macam ni ke orang sambut? Kalau family me, just keluar makan-makan je la biasanya….so, for my lovely mom, Khatijah bt Che Omar, selamat hari ibu… I love u so much….walaupun tak pernah tunjuk dan tak pernah ucap depan-depan tapi ketahuilah aku amat menyayangi mu……(sob..sob..sedey  laa pulak)

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...