kelab blogger ben ashaari, KBBA,

03 May 2012

mencari sponsor?

 
 salam dear,
nak buat giveaway atau contest?
tapi susah mencari sponsor?
meh sini me sudi jadik sponsor untuk kamu
asalkan suruh peserta follow jaakechik corner yaa...




me sudi sponsor topup
topup kan mudah sebab x perlu sibuk pos
hehehe...menjimatkan kos!
kalau mahu, komen kat bawah entry ni yer..
senarai yg pnah me sponsor ------> klik sini



10 comments:

  1. Salam :D

    http://kata-kata-kiki.blogspot.com/2012/04/looking-for-sponsorsiapa-sudi.html

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. insyaALLAH :)
      mummy nak sponsor shawl?
      nak mintak nanti GA jaakechik corner boleh?

      Delete
  3. hehe, murah rezeki sponsor ga org. :) tak ak buat ga sendiri ke?ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaALLAH, nak buat jugak...tunggu followers ramai skit..hehe.. :)

      Delete
  4. hai, saya sedang mencari sponsor untuk giveaway akan datang. jika anda mahu menjadi sponsor boleh email saya atau PM saya.

    my email : ina97_ainaa@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. contact untuk give away sponsor

    http://lovemekap.blogspot.com/2013/02/sponsor-give-away.html

    ReplyDelete
  6. Contact untuk give away sponsor

    http://lovemekap.blogspot.com/2013/02/sponsor-give-away.html

    ReplyDelete
  7. http://ruang-muslimah.blogspot.com/2013/03/misi-mencari-sponsor.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...