kelab blogger ben ashaari, KBBA,

14 May 2012

Nak cashout churp churp


wahh...tajuk macam best aje kan? 

seronok kan kalau dapat cash out? eh korang dah berapa kali cash out ek? mesti dah banyak kali kan? korang takpe la otai! me nih, baru lagi dengan churpchurp ni. hampir 3 bulan dah, sikit aje dapat… (huh tamakkan?) bukan apa teringin jugak nak merasa hehe…tapi lambat lagi nak dapat ni, apa kata korang tolong me hari ni? Klik-klik churp kat bawah ni haaa....





Hehehhe…tengkiu yer. semoga earning  churp churp korang pun meningkat. Nak tengok ke berapa nilai churp churp me tuh? Malu ler pulak rasa nak tunjuk, sebab tak sebanyak korang tu haa….tapi takpa la dah korang sudi klik churp-churp kat atas tuh,  me pun dengan rendah diri sudi tunjukkan jugak lah. Ni haa…


 

Hrmm..takleh nak cash out lagi ni… 



nota kaki :
Alhamdulillah, sikit takpe, orang kata
sikit-sikit, lama-lama jadi bukit! 
muehehehe

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...