kelab blogger ben ashaari, KBBA,

05 May 2012

pattern lelaki ke pompuan ni?




siapa punye nie?
adoii....comel sungguh design dia
takdak jual kat kedai ni? yang kamu ke hah?
ala....mengaku aje laa....malu-malu pulakk
...kah..kah..kah...




4 comments:

  1. tak tau nak tutup apa kalau pkai undeware mcm ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jemur siap guna hanger lg tuh...underwear febret kot!

      Delete
  2. hahaha, pakai ni mesti seksi.wakakaka. macam mana nak pakai tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe....wat kain burok pon dah tak boleh, usahkan nak pakai!

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...