kelab blogger ben ashaari, KBBA,

04 May 2012

restoran terapung pantai sri tujuh



pic ni di snap masa pegi ke fun fair pantai sri tujuh, tapi masa ni bukan nak ke fun fair pon, nak gi makan..hehe..balik keje, terus datang bawak adik me (sarah) jenjalan sini. tapi dia tak mo amik gambar lorhh...me pon segan sebab muka berminyak habis time ni..hahaha...(budget lawa!) so, just fikri ngn en.suami aje yang bergambar. pic ni dah lama jugak sebenarnya nie...ape pun korang layankan aje lah yer...


fuhhh..fuhh...tiup apa tu?

ngeee....abahnya pulak lebih2...


hahaha....kuat sungguh menjerit geram kt henset!



2 comments:

  1. wah wah..tmptny macm best je...baby pon comelll..nak culikkk...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best, memang best, sini ade paddle boat jugak...hahaha.. jgn ler culik ade 1 aja nie..hehe...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...