kelab blogger ben ashaari, KBBA,

20 May 2012

saya sayang sama kamu


Kalau hari tu me cerita pasal ---->> idolaku : my parent. hari ni me nak perkenalkan my mother in law  (MIL) pulak. Rokiah bt Awang, 59 tahun. Tinggal di berhampiran Balai Polis Gunong Bachok Kelantan. ada yang kenal tak? Mana la tau kita ni ada pertalian darah. Muehehhe…..
Saya sayang sama kamu…..muahh…muahh…
Pic ni agak lama dah jugak sebab masa ni me baru 6 minggu pregnant. Disebabkan itu pipi ter’chubby’ sedikit. Haha. Sudah… Sudah… Abaikan! Abaikan!

Try makan ABC gergasi

Alolololo….gatal!
Masa ni kami ke Pulau Pinang hantar adik ipar Eaisah dapat kursus J-QAF di maktab perguruan. First time datang ke penang ni. Sekarang adik ipar praktikal mengajar di sek.keb. sri permai, berhadapan GIANT.

nasi kandar makbul, penah makan sini tak?

Beberapa kali diajak eaisah datang penang atau kedah (umah hubby dia) tapi belum sempat lagi pergi. Bila agaknya ek? Ada orang Penang ke kat sini? Nanti kalau me pegi sana boley jadi pemandu pelancong!

 




25 comments:

  1. tingginya abc. hehe. kalau nak mengaku kenal ni agak2 dpt abc gergasi tu tak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. boley jer.... kita sume ni kan sedara!

      Delete
  2. seronoknya makan2 .
    terliur tengok abc . gulp2 ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terliur? jom ke penang. order skang jugak! nak x?

      Delete
  3. besar tu abc... larat ke nk mkn

    ReplyDelete
  4. ooooo.. nasi kandar makbul, tak penah makan situ pon.. hikk ^^

    ReplyDelete
  5. hehe . comel jea kak jaa :D
    ABC tu sangat tinggi ! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. "comel jea kak jaa?"
      jaa comel ke? abc yg comel?
      hukhuk...

      Delete
  6. Replies
    1. saiz sper duper xxxxxl ni...haha....

      Delete
  7. bole kna serang kencing mnis klau slalu mamam abc gergasi tuu, hukk...

    ReplyDelete
  8. MIL sungguh sporting.. i like..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. memang besar. kita kongsi makan nak?

      Delete
  10. nasi kanadar makbul dekat kulim,kedukut kuahh,xsuka..huhuhu

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...