kelab blogger ben ashaari, KBBA,

19 May 2012

" SEGMEN SAYA NAK JOIN BLOGLIST KORN "



nak join? klik banner ni okeh

korn mencari 30 blogger untuk diletakkan dalam bloglist dia untuk bulan jun ni. korang nak tak? kalau nak meh ler kita ramai-ramai join. syarat mudah yang amat! hehehe....


segmen ni tamat pada 25 mei ini. masih sempat lagi kalau korang nak join. jom ramai-ramai pakat meriahkan segmen korn.


target me, kalau menang me akan letak korn sebagai bloglist me jugak. insyaALLAH. bukan umpan tapi sebagai tanda penghargaan dan ucapan terima kasih. kalau korang nak jadi bloglist me pon boleh, nak ke? kita saling tukar-tukar, nak tak? aci tak? muehehehe.....


6 comments:

  1. Thanks sudi join bloglist korn.. happy blogwalking n nice to meet ur blog.. btw, bloglist dah pon di tambahkan...okei...
    Happy blogging..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu korn. kamu pun dah jadi bloglist jaakechik corner!

      Delete
  2. salam ziarah...kunjungan pertama ni..nk jadi pengomen tetap boleh??hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...