kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 May 2012

SEGMEN WOW ! : Header Saya AWESOME !



salam buat semua. me nak join satu segmen nie.
kalau korang nak join jugak jom klik je banner tu



" SEGMEN WOW! : Header Saya AWESOME ! "


JAAkechik CORNER
 INI HEADER JAAKECHIK CORNER


kenapa header jaakechik corner awesome?
nak tau ke kenape?
sebab....


====>>  hadiah dari en.suami tercinta!  <<====

sedang kat ofis en.suami call tanya password blog
terus bagi je la, ingat nak spot check..hehe
balik umah buka blog, terus terpampang 
header yang AWESOME tuh


 awesome ke? awesome ke?
AWESOME ? ?
alaa...jgn ler puji lebih-lebih....malu lorhh... (perasan!)
kah...kah..kah...


nota kaki :
kalau menang mesti gumbira my en.suami nih!



6 comments:

  1. done follow yours :)
    terima kasih sebab sudi join :)
    nantikan keputusannya yea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope jaa menang ek!
      boleh gembirakan hati en.suami.hehe
      mesti kembang hidung dia!

      Delete
  2. Hai! datang dari segmen yg sama. Follow blog nie!

    ReplyDelete
  3. singgah daripada segmen yang sama

    follow sini

    http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/05/segmen-wow-header-saya-awesome.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...