kelab blogger ben ashaari, KBBA,

01 May 2012

sembang malam



Salam dear,

hai, dah tido ke? me baru je siap prepare barang2 untuk majlis esok..nak tau persiapan apa BACA SINI memang letih sangat malam ni, tapi cuba jugak untuk jenguk2 jaakechik corner ni haa...pada yang datang follow, bw dan komen tu terima kasih ya.. InsyaALLAH me akan cuba jejak dan follow korang semua, kalau bukan hari ni pun maybe esok atau lusa ya, sebabnya :

besok akan diadakan satu majlis sempena solat hajat naik rumah baru mak me dan majlis besday!  So, malam ni sibuk dengan persiapan untuk kenduri, kupas bawang, potong cili, buat sambal, dan macam2 lagi lah! Jemput datang semua ya....pada semua yang mengenali dijemput datang ke rumah mak saya beralamat di : lot 1035 Kg. Chenderong Batu Timor, Wakaf Bharu Kelantan. Majlis tengah hari sampai ke pukul 6 petang. Jemput datang ya semua...







2 comments:

  1. eh eh duk wakaf baru eh ? mee duk dekat panji . jaoh lah pulok nk pg . hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa...duk panji ke? kat area mana? dkt jpj? desa rahmat? desa kujid? haha..kenal sgt2 area situ sbb dulu duk kt pulau melaka jer...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...