kelab blogger ben ashaari, KBBA,

30 May 2012

siapa pengomen setia disini?

salam untuk semua. ingat tak dalam entry INI jaa ada bagitau yang untuk 3 pengomen paling banyak jaa akan letak kat senarai bloglist! hahaha....ingat tak?

ini sebagai tanda penghargaan untuk korang yang sudi tinggalkan komen di entry merapu-meraban jaa ni. hahahha...lagi satu dengan adanya pengomen setia tu senang untuk jaa nak menerjah balik blog korang...


jom tengok siapa diantara 10 pengomen setia tu? 

hehehe....ada nama korang tak?


setakat ini hazfee teratas! tengkiu so much hazfee. 
cik kay jue pun tak kurang hebat nya! 
tapi....jaa tengok sengit jugak tu antara chic na dan farhana. 
pandai-pandai la korang berlumba-lumba yer...
korn dikecualikan sebab memang dah ade dalam bloglist!

 


pada yang lain pun terima kasih ye. tengkiu so much. 
jaa sayang korang ketat-ketat!
kah..kah...kah....
nak tengok lebih jelas boleh tengok di side bar. 
scroll mouse dan cari okeh. 


p/s : masih sempat lagi nak kejar, jaa akan umumkan pada pagi 01 jun nanti. okeh...bye..bye...

17 comments:

  1. tak sangka pun terlist. hehe.. tak kisah la sape dpt. rezeki masing2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tengkiu chic na!
      coz sudi support sini.

      Delete
  2. akk di tag .. klau sudi jom join :)
    http://nuramirul.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-hot-by-chegu-along.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu sudi tag. insyaALLAH ada masa jaa join okehh..btw, selamat bsegmen ya!

      Delete
  3. nama teya pun ada ... yeay .. thanks ! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu jugak utk teya sudi dtg sini...

      Delete
  4. nama syieda xtersenarai.. :) hihihi

    ReplyDelete
  5. wahhh..tak sgka la sy tersenarai..wee~~

    pasni nak komen byk2 bia naik ranking..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhhaa...boleyy jer...btw tengkiu yer!

      Delete
  6. wahh, cKj si awan nano pun ada, hikk...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ada fb tak... klu ada add akak kat sini yer https://www.facebook.com/best.shop.73

    ReplyDelete
    Replies
    1. add le saya dulu. kan ada button fb kat kiri blog tuu..hukhuk...

      Delete
  9. zana bru je nk jd pengomen setia haha..:D
    nyibok kat sini lak hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe...teruskan...len kali kalau ada, jaa tambah lagi bloglist!

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...