kelab blogger ben ashaari, KBBA,

18 May 2012

sukanya!



Yeaaayyy…..header jaakechik corner terpilih laaa…
Uiiishhh…suka…suka….suka…...
Ingat tak hari tu me ada masuk satu segmen bertajuk,
segmen wow! : header saya AWESOME!
Kalau tak hengat jom baca balik *SINI*


Jangan tak percaya, Header me terpilih tau!
Tak caya jugak? meh *KLIK SINI*
Korang tengok ler sendiri
Kembang kempis hidung en.suami bila
Me bagitau tadi…


JAAkechik CORNER

Awesomenya…patut la menang…muahahahaa….

 

10 comments:

  1. wahh..memang ohsem pon header tuu..ptt la terpilih..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha....pandai main angin. nk bodek ape tu?

      Delete
  2. amboi seronok.. tahniah!! :)

    aah, part time wat handmade choc. bolehla kalau nak try. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm. insyaALLAH. takdak tester ke? hehe

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...