kelab blogger ben ashaari, KBBA,

24 May 2012

sukanya...bila dia ceria


sukanya bila dia ceria.....eh, dah macam lagu dalam iklan la pulak. hikk..hik....

fikri berlagak boleh jalan dah sekarang. asal duk atas kerusi aje kejap kejap dia nak turun. kadang-kadang dah pandai nak bangun bergantung di kaki kita dah. bila abah buat dia bertatih. wahh...bukan main gembira lagi fikri. jom tengok nak?

 hai...uncle/untie....fikri dah boleh jalan.

 senyum darlie..tapi tadak gigi!

saya ni encem tak? wink..wink..

horreeeyyyy...i sonok sangat tau.....

ni pun mujur fikri kecik kemetot lagi (pinjam ayat mama kembar3) sikit lagi kalau dah boleh berjalan betul-betul. tak tau la macam mana. habis di explore tesco tu agaknya. dah la kat situ banyak jual mainan. haisshhh...tak leh nak bayang macam mana nanti! mahunya tak berganjak untuk diajak balik! haruuu weii....


vrooomm....vroomm....

 tepi sikit. pon! pon! fikri nak lalu nie.

ni masa kitorang duk usha baju raya di BUTIK PEACE! usha je tak beli pon. muehehe. ekceli masa ni, kitorang nak tapau KFC wat balik umah mak sempena HARI IBU. tapi ayam tengah duk goreng. belom masak. kami nak beli banyak. nak tak nak kena la tunggu. so, apa lagi cuci mata laaaa......weee..... :-)



9 comments:

  1. comelnyeee , fikri .. :) geramgeram

    ReplyDelete
  2. comel nya anak akak .
    hehe bulat2 . kalau ulya dapat ulya gomol2 dia .
    geram tau baby bulat2 ni (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa...nak gomol?
      ishh bahaya! ganas ulya ni ek

      Delete
  3. comelnyeee...nak culik bawak balik johor boleh?hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak culik? i report nanti1 muahhaha...

      Delete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...