kelab blogger ben ashaari, KBBA,

13 May 2012

Terbaiklah…

 
Wahh…kagum dengan petronas mulong!
Nak tau kenapa me cakap macam tuh?
Jom baca nie :



Peringatan yang cukup berkesankan?
Pada yang tak rasa apa-apa tu memang takdak kesedaran lah tu.
 Pic ni di snap masa me on the way ke rumah mertua ,
singgah petronas kat mulong buh minyak,
en.suami pun isi angin sikit, pastu terbaca la signboard kecik tuh.
 Ringkas tapi padat! Memang terbaekklah!



11 comments:

  1. haha..memang terbaik..tak tergamak nak buang sampah..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah,pam lain pon bleh jgk try letak ni,

      Delete
  2. hahah bagus lah klaw mcm tu kan haha

    ReplyDelete
  3. Lom penah lagi jumpa papan tanda macam ni. Terbaek! ^^

    ReplyDelete
  4. Ada jugak signboard macam tu. Hehe :D

    ReplyDelete
  5. bagus....! suka sngt nak buang sampah merata even dah sedia tong sampah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pada yg suka buang sampah merata-rata, mmg 'terkena' la slpas mbaca tu hehehe

      Delete
  6. fuhh mmg insaf la baca peringatan ni..yg xde perasan je xtau nk insaf.

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...