kelab blogger ben ashaari, KBBA,

26 May 2012

tiket free ke bukit gambang water park!




nak tiket percuma ke Bukit Gambang Waterpark? sertai Gempak Santai Harian Metro. kumpul keratan kepala akhbar harian metro bermula hari ini, 26 mei-12 jun 2012, kumpul 7 keping anda dapat tebus 2 tiket ke Bukit Gambang Waterpark. tarikh penebusan tiket pada 9-10 jun 2012 dan 16-17 jun 2012.

seronok tau datang sini jaa dah penah pergi. masa tu jaa kena kursus induksi di sana. wahh...memang syok habis! jaa kursus selama 1 minggu di Carribean, Bukit Gambang Resort City (BGRC). penginapan jaa kasi 5 bintang! makanan pulak 4 bintang! untuk waterpark tu jaa kasi 5 bintang jugak. 

jom kita pergi nak?

 jaa angan-angan nak kesana lagi sebenarnya, discuss ngan family ramai yang nak ikut jugak. hrmmm...tapi budget i dah lari youuu....huhu....ni gara-gara jaa dapat tawaran pjj usm tu laa...nak tau tengok entry INI. adik jaa a.k.a snako chan bagi pendapat untuk kitorang pakat kumpul METRO, untuk buat tebus tiket. boleh save untuk tiket daahhh....(kedekut nya aku)


harga tiket biasa untuk dewasa RM19.90 dan untuk kanak-kanak RM12.90. haaa....murah kan? muahaha. tapi kalau pegi 15 orang mahu beratus rege nya. tak kuasa i you! (kedekut lagi) at least duit tiket dah boleh tambah untuk beli makanan kat dalam tu. kira okey la kan? 

tiba-tiba rasa teringat kenangan masa kursus ngan kawan-kawan dulu. hrmmm....sangat gumbira tapi tak berapa nak gumbira laa jugak sebab bukan bersama en.suami dan fikri. nak tengok gambar jaa ke sana tunggu entry akan datang okey. jaa akan update! jaa nak kena cari gali dan selongkar semula album-album tuh!

JANGAN LUPA TEKAN SHARE UNTUK RAKAN ANDA!


   nota kaki :
* untuk maklumat lanjut, tengok di akhbar metro atau di sini ---->> myMetro
* kalau nak tengok konsert kenangan Allahyarham Sudirman bolehlah ke ---->> SINI
* nak tahu apa itu JinnyBOYtv klik ---->> sini


47 comments:

  1. post yang menarik la ! (っ◕‿◕)っ hope bole follow sini http://yuurayura.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dah mcm operator lak notakaki tu, hehehe

    ReplyDelete
  3. kat gambang ek??? bestnyew... t boleh la pergi nanti.. ngeeeeeee ^.^ have a nice day sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jaa dah pegi sini. mmg best!

      Delete
  4. budak sk rendah pon dpt tiket ni jugak....cikgu kasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh..sonok la kalo cam tu...save budget ibubapa!

      Delete
  5. serius blom penah jejak lagi gambang sobsobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh ler pegi nanti. gi sama2 nak?

      Delete
  6. wah..macam seronok je..tapi,,malas nak beli surat khabar..cemana nak kumpul..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mls beli metro xpe. tp tpaksa beli tiket dia yg ori laa haha

      Delete
  7. gambang kat mana? heeee geografi failed sikit :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh nak tolong jawab...kat pahang la cik mai...kehkeh :)

      Delete
    2. hehe..ade pon org tlg jwb tengkiu cik hana.

      Delete
  8. betul2...best taw gi gambang waterpark! tiket pun xder la mahal sgt kan...berbaloi la kalau bawak family pi sana klu compare ngan sunway lagoon maunya kering poket...kehkeh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. berbaloi gi ramai2 kalo pkt share. kalo sensorang mahunya kering flus...hehe...

      Delete
  9. hee..da pnh pegi..best2....tp tndas dia k.o ckit..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...biasa la bila ramai yg guna. hope akan di perbaiki sgala kelemahan itu.

      Delete
  10. Replies
    1. tengkiu...jaa pon da follow johari... :)

      Delete
  11. Dah taip komen agak panjang tiba² internet buat hal. Seronok je rasa.. ;D

    Memang teringin nak mandi-manda kat sana, kawan pun baru² ni ada cadang nak ke sana.. Kalau jadi memang gembiralah heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga niat anda nk kesana tercapai.. :)

      Delete
  12. wah2.. kalau dapat bercuti tiket free memang best...!>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila kata free ni sume nye sedap kan..hik..hik...

      Delete
  13. Tak pernah jejak lagi kaki ni ke sana. Later, photoshoot banyak2 yep. Share ngan kita, kalau sudi laa. Hehehe ;p

    ReplyDelete
  14. Gambang kat Pahang ek? Jauhnya nak pegi. Huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp kt kuantan pahang...ala dekat je la. nak seribu daya okeyy?

      Delete
  15. wah..gambang waterpark dah upah promoter,,keh3..tingin gak nak pi..aritu lalu je..xmasok pon..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheh...promoter x berbayar...tapi berbaloi...ramai yg google bukit gambang tersesat masuk ke sini...muehehehe

      Delete
  16. nak pergi .. sekarang cuti sekolah mesti ramai orang kan ? :D

    ReplyDelete
  17. best gak dapat tket pcuma nie..hihi..tp dh lmbt sgt plak nak join =)

    ReplyDelete
  18. Hahahaha. ;D Nice post. Anyway, just followed this blog. Pleasseee follow mine back. Thanks! =)

    ReplyDelete
  19. waaa...jom bawak saye plak..hihi

    ReplyDelete
  20. nak ikut!!! org kata gambang nie best.. :) hehe.. muka tak malu mintak nak ikut :P

    ReplyDelete
  21. sy memang baca paper metro tiap2 hari.. tp cam mls nak kumpul.. huhu

    ReplyDelete
  22. selalu gak tempat nih...tak dan nak g lagi.. huhuhu..
    =='

    ReplyDelete
  23. Yana dah klik nuffnang jaakechik:) TQ:)

    ReplyDelete
  24. jaa dh penah pegi ea? best x?

    ReplyDelete

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

DISCLAIMER : Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang komen negatif yang berunsur fitnah dan penipuan yang diberikan oleh pembaca blog ini. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda pada post ini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...